Tankar kring förlossningen

2014-10-13 11:56:31 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Jag kan inte riktigt förstå att om bara några veckor max så kommer jag få träffa mitt andra barn för första gången. Det är verkligen det mest magiska en människa kan vara med om någonsin, och snart ska det få hända mig igen. Jag blir alleldes pirrig i kroppen när jag tänker på det! När jag tänker mig hur det kommer vara i huvudet så tänker jag att hon kommer se ut som Hugo när han var bebis, jag minns verkligen ögonblicket när jag såg honom och att jag tyckte han var så fin. Jag var också väldigt paff över att det var denna bebis som legat i magen hela tiden, och så kommer jag nog känna denna gång också. För jag fattar knappt ännu att jag faktiskt har en fullvuxen redo bebis i magen. Med ett utseende och allt! Haha, låter säkert jätte konstigt men så är det. 

Jag kommer tycka det är jätte jobbigt när vi ska lämna Hugo för att åka till förlossningen, på riktigt! Har till och med lite ångest över det... Att tänka att när vi säger hej då så är det sista gången som en familj bara vi tre.... för nästa gång så kommer lillasyster vara med. Självklart längtar vi tills dess också men man blir ju lite sentimental.
Dessutom vet man aldrig hur långt tid det kommer ta tills jag får se han igen, och i värsta fall kan det ju hända mig något under förlossningen! 
Jag hoppas verkligen allting går bra, lagom fort och att lillasyster mår fint. Så storebror Hugo och pappa så fort som möjligt kan få komma och hälsa på och träffa lillasyster. 
Hugo träffade faktiskt en 6 veckor gammal tjej igår, Tobias hade henne liggandes i knät och Hugo satt försiktigt brevid och klappade henne jätte fint på huvudet, inspekterade jätte försiktigt händerna, benen och fötterna med sin ena hand. Jätte fint att se! 
Dock var denna bebis ledsen vid ett tidigare tillfälle, då såg Hugo helt fundersam ut och frågade om det var en sån där bebis jag skulle ha. "Ja, det är en sån som ligger i mammas mage" sa jag då och då fick jag som svar "den låter illa..." samtidigt som han höll för öronen. Haha! ♥

Första mötet med Hugo. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback