Vecka 37, nu vill jag ha ut henne.

2014-10-08 13:53:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


NU lillasyster tycker jag att du kan kika ut, nu är du färdig.. eller ja om 5 dagar är jag 37 fullt gångna veckor men 5 dagar går snabbt. Därför ska jag börja med lite såna där "sätta igång förlossningen själv" -myter nu, inte jätte desperat men tänkte börja med att köpa hallonbladste och tillsätta kryddnejlika. Jag har förvärkar redan så kanske kan detta teet kicka igång det till nästa nivå. Vi får hoppas! Min barnmorska frågade ju om jag har några sammandragningar nu och jag berättade att jag för någon dag sedan faktiskt hade onda sammandragningar (antagligen förvärkar) var tionde minut nästan hela dagen. "Ja men då kanske det är på gång då" så hon då. Späännande! 

På väg till barnmorskan idag ville jag bara gråta i bilen, hade jag inte haft bm-mötet skulle jag störtbölat men ville inte vara helt rödblossig i ansiktet och snorig till mötet. Jag har ju så förbannat ont hela tiden och jag börjar faktiskt tröttna nu! Bakade bullar igår hela kvällen och efter det var jag helt förstörd, jag kunde knappt stå på fötterna längre när jag gick och la mig, och foglossning, ont i magen samt benen på det. När jag vaknat efter ca 5 timmars sömn kändes det inte ens som jag vilat i 20 min. Antagligen därför jag var lite skör i morse. 
Vi tog blodprov hos bm eftersom jag börjat klia överallt, och mina härliga prickar jag hade med Hugo efter förlossningen har dykt upp igen. JIPPIII (inte). Så hon ville kolla mina levervärden, svar kommer om ca 1 vecka. 

Dom där förbannade bullarna som tog tio gånger så lång tid att göra än jag tänkt mig. Men sjukt goda blev dom! Varit sugen på vaniljbullar sedan början av graviditeten, nu kunde jag inte hålla mig längre. 

  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback