Instagram

2014-09-30 16:14:57 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Glöm inte att ni kan följa mig på instagram! 

Om ni vill ha tätare uppdateringar från mig liksom... Habb1 heter jag där.
 
 

Länge sen

2014-09-30 10:39:29 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Tjenare, jag lever.. och bebisen ligger fortfarande i magen! Blev ett ganska så jätte glapp här inne på uppdateringar men så kan det bli ibland.

Idag går jag faktiskt in i vecka 36, och ganska mycket har ändrats sedan jag skrev sist. Då mådde jag ju bra, utan ont och allt sånt där. Nu har det faktiskt blivit tungt på riktigt! Jag får foglossning om jag går för mycket, det spänner och gör ont i magen när jag rör mig. Speciellt när jag ska kliva upp på toaletten mitt i natten, då får man röra sig i slow motion för det gör så ont. Sen har jag börjat känna av lite lite förvärkar (magen blir stenhård, speciellt längst ner och sedan strålar de mensvärk-liknande smärta från långt ner i livmodern bak i ryggslutet), men det är bara ett par stycken om dagen och stör mig inte. Snarare tvärt om. Hehe.
Jag har gått upp hela 11 kg nu, och mitt hb har vänt också så det ökar sakta men säkert! SF måttet växer också så allting går ju bra i övrigt. Dock har rörelserna ändrats lite så jag är lite nojjig varje kväll när det är så lugnt i magen. Förut var det jämt full rulle från att Hugo gick och la sig till att jag skulle sova, men nu är det knappt nå liv alls. Bara några sträckningar då och då, som känns som hon ska komma ut igenom skinnet. Men jag försöker påminna mig om att det är vanligt såhär i slutet, eftersom de blir trängre och trängre.

Vi har iallafall köpt allt som behövs nu till bebis, det enda vi egentligen har kvar som vi ska köpa innan hon kommer är tyg till ett babynest som tobias pappas fru ska sy åt oss. Sedan är det åkpåse och en bärsjal/sele kvar också men det kan vänta till efter hon kommit. 
Det känns skönt att ha allt färdigt men samtidigt känns det som vi knappt köpt någonting, eller gjort någonting. Men det är nog för vi började så tidigt med allt. Så det blivit så utspridet över hela graviditeten istället för att allting skulle fixas typ NU. 
I söndags köpte vi en speldosa som även lyser i olika färger åt bebisen, Hugo tycker den är jätte mysig och har legat i söndagskväll och igårkväll och myst samt lyssnat på melodin på den. Igår satt han i mitt knä och spelade för lillasyster och låg på min axel. Han var jätte lugn och mysig och vi pratade om henne, och sen sa han  "jag älskar bebisen". Aw, första gången han sa att han älskar lillasyster. ♥ Han längtar verkligen nu, frågar varje dag om bebisen ska komma ut snart. 
 
De senaste två inköpen.