False Lash Effect Fusion

2015-08-07 10:14:21 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår köpte jag mig en ny mascara, det var verkligen på tiden! Jag har haft samma sedan i julas liksom. Den började bli liiite torr om man säger så. Tycker denna var helt ok. För mig tar det ett tag innan jag lär mig använda mascara borsten på bästa sätt... men blev helt ok för ett första försök. 
 
 
 

7 Augusti ♦ Klev ur sängen 08,16

2015-08-07 09:26:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Jag fick verkligen sovmorgon idag! Eller jag tog mig den, barnen härjade i sängen och jag trotsade dom och låg kvar. Självklart med ena ögat öppet för att ha koll på Isabell så hon inte ramlade ner från sängen. Så nu har hela dagen blivit lite framskjuten, exempelvis brukar Isabell ta sin första vila kl 09 men nu verkar hon inte ens trött ännu.
 
Idag är det fredag! Jag sitter och dricker mitt kaffe, Hugo kikar på Boomerang (nya favorit barnkanalen, går mycket Mr Been och Tom & Jerry), Isabell kryper runt och letar småskräp på golvet och mattan i hallen som hon gärna vill äta upp. Det är dax att dammsuga! Haha.
Vi har inga direkta planer för dagen men det lär väl bli en lugn dag. Kanske ut och leka i en lekpark eller liknande. Senare kanske Tobias syster med barn kommer förbi på en fika. Trevligt. Vi får se vart dagen tar oss. 

Ha en bra fredag allihopa! ♥

Min och Isabells frukost. Hugo tröck i sig sin macka och gick från bordet innan vi ens hann satt oss. Tv´n var viktigare. 
 

6 Augusti

2015-08-06 19:04:21 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Men tjenare, det var ett tag sedan... 
Vet egentligen inte vilka det är som fortfarande kikar in på bloggen varje dag, om det bara är slumpmässiga personer eller folk som tittar in då och då för att se om jag skrivit. Vad besvikna dom borde bli! Men nu skriver jag iallafall. Ibland tillkommer suget för att skriva ett inlägg.

Jag har nyss nattat Isabell och Hugo ligger nerbäddad i sin säng och lyssnar på Astrid Lindgren sånger i sin "musikbok". Snart ska jag luta mig tillbaka och kika på första avsnittet av Americas next top model. Yey.. 
Dagen har varit lååååång, vi var på biblioteket och lekte, sedan gick vi en runda på stan med mormor, gammelmormor och Bettan. Avslutades med en fika och myror i brallan på Hugo. 

Isabell blev 9 månader i tisdags, snacka om att tiden gått fort nu på senaste tiden. Det har varit lite kämpigt i början när hon inte sovit ordentligt på natten, men nu när vi fått in rutiner osv har allting rullat på och dagarna blivit till veckor och sedan månader. Om 3 månader år hon ett år! Ganska galet, 3 månader går fort. Sen börjar dagis och jag har FORTHOPPNINGSVIS fått ett jobb då. Någon som har ett jobberbjudande liggandes åt mig?