6 Augusti

2015-08-06 19:04:21 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Men tjenare, det var ett tag sedan... 
Vet egentligen inte vilka det är som fortfarande kikar in på bloggen varje dag, om det bara är slumpmässiga personer eller folk som tittar in då och då för att se om jag skrivit. Vad besvikna dom borde bli! Men nu skriver jag iallafall. Ibland tillkommer suget för att skriva ett inlägg.

Jag har nyss nattat Isabell och Hugo ligger nerbäddad i sin säng och lyssnar på Astrid Lindgren sånger i sin "musikbok". Snart ska jag luta mig tillbaka och kika på första avsnittet av Americas next top model. Yey.. 
Dagen har varit lååååång, vi var på biblioteket och lekte, sedan gick vi en runda på stan med mormor, gammelmormor och Bettan. Avslutades med en fika och myror i brallan på Hugo. 

Isabell blev 9 månader i tisdags, snacka om att tiden gått fort nu på senaste tiden. Det har varit lite kämpigt i början när hon inte sovit ordentligt på natten, men nu när vi fått in rutiner osv har allting rullat på och dagarna blivit till veckor och sedan månader. Om 3 månader år hon ett år! Ganska galet, 3 månader går fort. Sen börjar dagis och jag har FORTHOPPNINGSVIS fått ett jobb då. Någon som har ett jobberbjudande liggandes åt mig?  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback