2 månader.

2015-01-10 14:06:44 Allmänt
» Kommentarer(3) «


Länge sedan jag skrev nu. Men vardagen har satt igång nu, Tobias är tillbaka på jobbet och jag lever livet som mammaledig med Hugo och Isabell. Hugo går 15 timmar på dagis dock. 
Det är minst sagt krävande men det tar väl ett tag innan man kommer in i det riktigt och gör allting på rutin. 

Isabell är drygt två månader nu och växer så det knakar. Har storlek 68 på kläder, långa tjejen! Och blir bara mer och mer knubbig. Hihi. Hon vände sig här om dagen från mage till rygg för första gången. 
Hugo är fortfarande väldigt kärleksfull emot henne, vill OFTA pussa, klappa och kramas. Det blir så mycket att vi måste säga stopp många gånger tyvärr. "Hon är så sööööt, jag älskar henne!" säger han. Hehe.
Nästa vecka ska vi på möte på Dialogen vid Familjecentralen ang Hugo. Vi ska prata ut och få hjälp ang honom, få tips och så hur vi ska hantera honom eftersom det på senare tid blivit alleldes för mycket skrik och bråk. Ingenting går in och han gör väldigt sällan som vi säger. Dessutom behöver vi som förälder lära oss hur man hanterar det. Jag känner mig som sämsta mamman i världen när man bara skäller och är på honom. Men förhoppningsvis ska detta samtal hjälpa oss! 

Här kommer en bild på Isabell för några dagar sedan.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart är hennes överdel ifrån?

2015-01-12 @ 13:19:24
Postat av: Trees, mamma i London

Vilket litet charmtroll :)

2015-01-16 @ 23:04:29
URL: http://mangofisk.blogg.se/
Postat av: tommy

fina bilder =)

2015-01-16 @ 23:28:08
URL: http://investerasmart.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback