Att gå ner i vikt

2015-01-14 11:22:52 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Ärligt talat känner jag mig mycket mindre än jag faktiskt ÄR. Tar jag kort på mig själv så blir det fel för jag ser en större person än vad jag känner. Jag har tagit förekort, och när jag ser dom blir jag helt förtvivlad. 

Jag har iallafall påbörjat mitt nyttiga liv, för ca 2 veckor sedan. På veckorna är jag strikt och äter inget gottis eller så. Men på helgen har jag en ätardag då jag får äta vad jag vill, samt att jag kan ta en kaka till fikat om vi blir bjudna under helgen liksom. Enligt vågen har jag gått ner 1.9 kg.. jag började på 80kg och vägde idag 78,1kg. Så någonstans tar jag mig ju! Däremot så är jag orolig över viktnedgång och amning tillsammans, vill inte att mer miljögifter än normalt  ska gå över från mig till Isabell genom bröstmjölken. Men samtidigt vill jag inte vara överviktig liksom! 

Motion får jag också, genom att köra en dubbelvagn i snön från och till dagis två gånger om dagen 3 dagar i veckan. Brukar såklart även gå på längre promenader än till dagis bara, jag tar vara på den vardagsmotion jag får... och försöker att iallafall få minst 30 minuters höjd puls om dagen. Om det är genom hemma tränning, snöskottning eller en rask promenad spelar ingen roll. Bara jag får upp flåset lite varje dag! Det känns bra tycker jag.
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback