När vi blev man och fru.

2017-12-14 18:43:34 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Jag är gift nu!
I lördags gifte jag och Tobias oss.
Dagen började som vilken annan dag som hellst, frukost hemma vid köksbordet. lite kaos som vanligt när man bara håller sig inne och barnen vet att vi ska göra något stort senare på dagen.
Vid 10 tiden började jag fixa mig, att locka håret var väldigt tungt och varmt med stora magen och lågt blodtryck. Det var tur jag började i tid för i slutet blev det stressigt iallafall.
Efter håret var klart så fortsatte jag sminka mig, killarna satte på sig finkläderna och efter en stund fick Isabell också sätta på sig sina finkläder.
Strax efter 13 åkte vi in till stan, vigseln ägde rum kl 14.

När alla hade kommit till rådhuset så gick vi upp några trappor och in i rummet där vigseln ägde rum. Jag hade aldrig varit med om en borgerlig vigsel eller gått igenom hur det skulle gå till. Så det var lite rörigt till en början tyckte jag. Men sedan sattes det igång och det blev genast känslosamt och några tårar kom. Efter bara 5 minuter så stod vi där och var man och fru. Äntligen! <3

Efter vigseln togs det kort och vi rörde oss vidare till Blackstone där vi åt god bröllopsmiddag. Det var väldigt avslappnat och inom några timmar så hade de flesta rört på sig hemmåt. Min mamma åkte hem till oss tillsammans med barnen och barnvaktade dem. Jag och Tobias övernattade i finaste sviten på mitt jobb.
Mina kollegor hade gjort så fint i rummet åt oss, med blommor, choklad-doppade jordgubbar, frukt, choklad och alkoholfritt bubbel. Vi blev jätte glada! 
Vi badade i stora badkaret, myste och bara tog det lugnt. Sedan beställde vi mat från Olearys och åt på rummet innan vi somnade helt utmattade.

Vi hade en toppen dag, och snart har vi varit gifta i en vecka. Det känns stort för mig att få vara fru åt Tobias. <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback