I did it!

2017-11-23 18:54:35 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Sedan föregående inlägg har jag äntligen tagit det där jäkla körkortet! Jag har till och med haft det ett tag nu, den 6 nov lyckades jag. Jag satte både teorin (som var på Isabells födelsedag) och uppkörningen på första försöket. Så stolt! Haha.
Lättnaden och lyckan är total, att slippa allt strul som varit pga att jag inte haft körkort liksom. Så nu är jag vuxen på riktigt. ;-)

Annars rullar allting runt på som vanligt, Bellan fyllde 3 nyss, Hugo växer och blir stor, likaså min mage. Jag går snart in i vecka 33. Igår hade jag några sammandragningar som faktiskt gjorde ont, och utöver dem hade jag många vanliga sammandragningar. Sedan på natten vaknade jag några gånger av onda sammandragningar också. Det börjar närma sig minsann. Jag hoppas han kommer lite tidigare, i vecka 37 tack... om mamman får bestämma.
Magen är ju redan enorm, och det är tungt som f*n, påfrestande för kroppen minst sagt med 100% arbete och vardagen med 2 skruttisar. Men det går och snart är han här.
 
Vill ni veta något kul? Snart gifter vi oss! Jag och Tobias, efter nästan 10 år och 3 barn tillsammans, det är ju verkligen dags nu och jag längtar så. Den 9 december, det blir litet, men minst lika betydelsefullt för de. Min älskling ska äntligen bli min man på riktigt. Här är våra magiska ringar. Jag längtar tills vi har dom på oss.