Det är DAGS nu!

2017-09-28 19:06:36 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Hej på er.

Det är säkert inte bara jag som dragit ut på att ta det där förbannade körkortet alleldes för länge. (?)
Men nu är det fanimej dags, jag tänker inte gå en mammaledighet utan körkort igen. Speciellt inte när vi bor ute i skogen denna gången också. Bara tänk er när storebror och storasyster ska till skola och dagis... dra på ytterkläder på en unge som ska ha alla kläder perfekta, inget får sitta knöligt och allting ska matcha (Hugo), sedan har vi prinsessan Isabell som absolut inte vill ärva kläder varken från sin storebror eller pojk-kusin, allting ska ju vara rosa och gulligull. Sedan skulle vi ha lille bebisen på det också, som säkerligen passande nog skiter eller spyr ner sig precis när man äääntligen ska få komma utanför dörren efter allt skrik och bråk från de andra två.
Hur som haver, när vi äntligen är ute ska det promeneras också... en bit! Vi har köpt en vanlig vagn, ingen syskonvagn. Så Isabell skulle gnälla hela vägen, det är jag säker på. Hon gillar inte att röra på sig, speciellt inte om hon måste. Haha.

Så jaa... vad kan jag lära mig av denna tanke? TA KÖRKORT INNAN UNGEN KOMMER FÖR F*N!

Så det är precis vad jag håller på med nu för tiden, förutom jobb, vara gravid, ta hand om hem och två älskade skitungar. Ifall någon undrar liksom. Vad gör ni?
 
Bjuder på en söt bild från idag när Isabell provkörde vagnen. Hon var super duktig!
 

Hallå där!

2017-09-12 08:35:20 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Det var si sådär två år sedan nu jag skrev. Det har hänt så mycket sedan sist jag skrev..
Efter mammaledigheten med Isabell jobbade jag på en restaurang/bar i lite mer än ett år, det var riktigt roligt stundvis men svårt att få ihop med en familj beståendes av småbarn. Vi gick om varandra hela tiden eftersom jag arbetade sena tider.
Så jag sökte nytt jobb och fick en fast heltidstjänst på First hotel grand som housekeeping manager, aka husfru. Jag trivs bra där, och framförallt så är det skönt med normala arbetstider! Däremot går jag om några veckor på mammaledighet igen.. jorå, jag är gravid med nr 3! :)
Det kommer en till liten pojk till familjen i slutet av januari, och vi är så glada. Allihopa! Isabell kommer bli sån bra storasyster, hon är så otroligt omtänksam och Hugo tycker det ska bli roligt med en lillebror.

Hugo har börjat förskoleklass nu och har de senaste veckorna sedan han börjat växt så enormt. Han har utvecklats så mycket, han har blivit mycket mer ordentlig och lugnare i sig själv känns det som. Det är verkligen fint att se.
Isabell börjar nytt dagis nästa vecka, för vi har ju flyttat till Grycksbo.
Vi flyttade hit till ett hus som vi hyr, trivs jätte bra och skönt med större samt egen gård osv. :)
 
Nej nu ska jag slita mig, vi får väl se när jag skriver nästa gång.


Alla tre älsklingar