Första tiden

2018-02-18 19:31:39 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Elias är nu 18 dagar gammal, snart tre veckor!
Dagarna avlöser varandra och vi gör faktiskt väldigt lite.. för att vara vi. Lämnar hemmet någon gång i veckan för att hälsa på folk. Annars delar jag och Tobias på oss när det behövs handlas eller liknande.

När Elias bara var en vecka ca så åkte jag och Hugo och handlade tillsammans på Ica maxi. Jag har nog aldrig handlat så mycket på så kort tid. När jag nästan var färdig ringde jag helt andfådd till Tobias och frågade hur det gick. Elias hade inte ens vaknat vid det tillfället.
Det är skönt att få komma ut och göra något annat än sitta i soffan och amma. Det är ungefär allt jag gör nu om dagarna. Till och med att städa och torka rent köket, starta en tvätt eller diskmaskin är skönt.. bara för att få omväxlingen liksom. Men det är väl såhär det är i början, tänk att jag minns inte hur det var med Hugo och Isabell. Man glömmer så snabbt.

Igår testade vi ge Elias ersättning, han älskade att äta ur flska. Konstigt, eftersom han RATAR nappen. Hans mage verkar godkänna ersättningen så vi ska ge det ikväll igen. Det kan vara skönt att ha som allternativ om jag vill vara iväg en längre stund, och sedan kanske han sover bättre på natten om han får ett mål ersättning innan läggdags. Det är det vi ska testa ikväll.
Jag ska absolut inte lägga av med amningen, det är ju bästa.. så himla smidigt! Skulle aldrig orka kliva upp flera gånger på natten för att fixa ersättning. Det är knappt så jag orkar ta fram tutten på natten ju, haha.

Just nu ligger han och sover i soffan, och jag har mina armar fria för en gång skull. Jag ska avnjuta ett glas pepsimax och kolla på Kronofogden knackar på. Bästa programmet! Vi hörs vid ett annat tillfälle. Sköt om er.
 

Bästa trion
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback